logo

Linker!

Velkommen til Termodress

NY HJEMMESIDE - UNDER ARBEID!

Det er kanskje litt forvirrende på denne siden for tiden. Dette holder jeg på å gjøre noe med. Den nye siden skal få en liten ansiktsløfting og innholdet skal over på norsk. En engelsk meny kommer i tillegg...

Det er i nå 5 år siden Termodress ble etablert.(Applaus). I den anledning har jeg tatt meg selv i nakken og laget nytt design og publisert en del nye videoer og musikk. Jeg har også rotet litt i arkivet og funnet upubliserte saker og ting.

 

NYHETER

ORBO & The LongshotsDokumentarfilmen om ORBO & The Longshots har vært under post-produksjon i godt over 4måneder. Den forteller historien om det Os-Bergen baserte bandet som dro til Nashville & Sun Studio for å spille inn plate i fjor. Regi av Tom Rosson, Gerilja Film DA. Du kan se en liten smakebit her:

ORBO & The Longshots Teaser - 4.minutt

Slim Kerk & DJ Little Otik Vi holder på med musikkvideo til den nye låta "Barnevakten" for tiden. Du kan lese mer om søkemotorprosjektet til Slim Kerk og DJ Little Otik. Musikkvideo og VJ av Termodress. Her er den første musikkvideoen: Altavista

Noen smakebiter fra musikken til Slim og Otik: http://www11.nrk.no/urort/user/?id=20353

Lost-Weekend Festivalen 2007 Lost-Weekend festivalen braker løs den 04.08.07. I begynnelsen av april vil det komme en reklamefilm på Bergen Kino. Denne er vi i ferd med å begynne på. Vi kommer tilbake med mer informasjon. Foreløpelig kan du se de forrige reklamefilmene og reportasje fra fjorårets festival her!

Informasjon om videoproduksjon Trenger du musikkvideo/dokumentasjon? Assistanse? Digitalkonulent? Jeg kan bistå innen digitale medier. Erfaring innen: Videoredigering, kamera/foto, lydbehandling med mer... Les Her!

 

 

E-mail: termodress[at]gmail.com Mobile phone: +47 905 91 687 Organisation number: 986 058 192